Przygotowanie
Daktyle zalać mlekiem i gotować na małym ogniu przez ok. 10 min. aż rozmiękną. Zdjąć z ognia, dodać olej kokosowy, aromat i całość zblendować.
Na blaszce wyłożyć herbatniki, następnie krem daktylowy i przykryć kolejną warstwą herbatników.
Przygotować budyń według podanych proporcji. Gorący budyń wlać na warstwę herbatników, a na to ułożyć kolejna warstwę herbatników i włożyć do lodówki.
Żelatynę zalać 4 łyżkami wrzącej wody(30ml), dokładnie wymieszać i odstawić do ostygnięcia.
Resztę składników zblendować, do ostygniętej żelatyny dodać łyżkę masy i dopiero wszystko razem połączyć. Masę wylać na 3 warstwę herbatników. Na całość zetrzeć gorzką czekoladą i wstawić do lodówki najlepiej na całą noc.
Kod do www.muscle-zone.pl : FITMATECZKA