facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Asparagi alla milanese. Szparagi.

Przepis dodał: Migotka

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

? 2 szkl. wody
? 1 kg szparagów
? 1 jajko
? 3 łyżki masła
? ? szkl. szkl. startego parmezanu

Przygotowanie

Wodę doprowadzić do zagotowania.
W między czasie odłamać zdrewniałe końce szparagów, po czym włożyć je do wody.
Trzymać na ogniu pod przykryciem aż staną się al. dente.
Gdy szparagi się gotują posadzić na patelni jajko.
Szparagi odcedzić, ułożyć na półmisku, na końcach położyć jajko a całe posmarować masłem.
Przed podaniem posypać jeszcze serem.

Ilość odsłon: 832
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl