facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Camembert w migdałach i z żurawiną

Przepis dodał: Daria

Ocena

5,00 ( 1 głosów )

Składniki

(2 porcje)
* 1 krążek sera camembert
* garść płatków migdałowych
* 2 łyżeczki żurawiny ze słoika
* 2 kromki tostowego pieczywa

Przygotowanie

Ser przeciąć w poprzek, tak by powstały dwa okrągłe plastry. Kładziemy na folii aluminiowej skórką do dołu. Pieczemy w temperaturze 180 stopni na ok. 5 minut- lepiej pilnować, bo czas jest zmienny. Po wyjęciu posypujemy uprażonymi płatkami migdałowymi. Podajemy z opieczonym pieczywem i łyżką żurawiny.

Ilość odsłon: 1727
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl