facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Carpaccio z grzybami

Przepis dodał: Babcia Kazimiera

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

3 opak. carpaccio,
1 rukola,( sałata)
6 pieczarek ,
1 łodyga selera naciowego,
10 dag parmezanu w kawałku,
sok z 1/2 cytryny.

Sos:

3 łyżki oliwy,
sok z 1/2 cytryny,
sól.

Przygotowanie

Parmezan kroimy w cieniutkie plasterki, tak samo pieczarki, które skrapiamy  sokiem z cytryny. Seler cienko kroimy. Przyrządzamy sos: sok z cytryny mieszamy z solą,  dolewamy oliwę i ucieramy. Mięso ostrożnie układamy na półmisku. Posypujemy selerem, parmezanem i grzybami. Układamy listki rukoli i polewamy sosem. Posypujemy pieprzem.

Ilość odsłon: 749
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl