facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Ciasteczka francuskie na słono. Kuchnia francuska.

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

# 100 gram sera lazur
# opakowanie szynki parmeńskiej
# opakowanie ciasta francuskiego
# opakowanie parówek berlinki

Przygotowanie


Małe ciasteczka z serem lazur - z ciasta wycinamy niewielkie kwadraty, na srodku kladziemy kawalek serka lazur i rogi zawijamy do srodka, tak zeby serek nie wyplynal. Okrągle zawijasy z szynka parmenska - pasek ciasta i pasek szynki kolo siebie i zwijamy jak swiderek, nastepnie konce laczymy ze soba. mini hot dogi - parowki na pol. polowke parowki kladziemy po przekatnej na duzym kwadracie z ciasta  i rogi do siebie. mozemy dodac do hot dogow ser zolty albo reszte lazura. wszytsko ukaldamy na eprgaminie i peiczemy jakies 15 minut w 200 stopniach.

Ilość odsłon: 1452
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl