facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Duże muszle z ricottą i łososiem

Przepis dodał: katarzyna_fly

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Czas przygotowania

20 min.

Składniki

Składniki na 6-8 porcji:
• 250 g makaronu duże muszle De Cecco
• 250 g sera ricotta
• 100 g wędzonego łososia
• 250 g pomidorków koktajlowych Ponti
• 2 ząbki czosnku
• szczypta soli
• świeży tymianek

Przygotowanie

Makaron gotujemy al dente. Przelewamy zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Ricottę łączymy z pokrojonym drobno czosnkiem, szczyptą soli i posiekanym tymiankiem. Makaron napełniamy ricottą, pomidorami oraz pociętym łososiem. Posypujemy tymiankiem. Podajemy w temperaturze pokojowej.

Ilość odsłon: 19
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl
Projekt i wykonanie strony www: themedia.pl