Przygotowanie
1. Spód: Orzeszki mielimy. Daktyle blendujemy. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Wszystko razem mieszamy i zagniatamy do konsystencji gliny. Wykładamy spod formy wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do lodówki. 2. Warstwa sernikowa: twaróg, jogurt, odżywkę, rozpuszczona biała czekoladę i rozpuszczona żelatynę blendujemy do połączenia składników. Wylewamy na spód. ⠀ W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę, mleko kokosowe i kakao(nie za długo). Powstały krem wylewamy na warstwę białą i za pomocą wykałaczki delikatnie mieszamy ze sobą. Wstawiamy do lodówki na godzinę. ⠀ 3.Polewa: w kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę i mleko kokosowe (nie za długo) jak zgęstnieje i lekko przestygnie wylewamy na ciasto i wstawiamy do lodówki.