facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Fladra smażona

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

* flądra
* sól
* pieprz
* masło cytryna
* mąka
* dekoracja
* masło

Przygotowanie

Flądrę czyścimy, myjemy, posypujemy solą i pieprzem.

Do środka wkładamy zioła i kawałek masła.

Obtaczamy w mące i smażymy na dużej ilości oleju na złoty kolor.

Podajemy z wiórkami masła i cytryną.

Można też upiec na griilu ( w foli z masełkiem i warzywami i ziołami)
Ilość odsłon: 1007
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl
Projekt i wykonanie strony www: themedia.pl