facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Gąsówki po chińsku

Przepis dodał: Daryjek

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

450 gramów młodych gąsówek nagich,
2 łyżki oliwy do sałatek,
1 duża cebula,
2 szklanki śmietany,
bulion,
1 szklanka wody,
sól,
kminek,
pieprz,
40 gramów masła,
4 łyżki mąki.

Przygotowanie

Drobno posiekaną cebulę zeszklić na oleju, dodać pokrojone grzyby oarz kminek i dusić 30 minut, podlewając co jakiś czas bulionem. Z maki i masła sporządzić zasmażkę, zalać śmietaną i połączyć z grzybami. Dodać sól, pieprz, gotować jeszcze 5 minut. Podawać z ryżem.

Ilość odsłon: 655
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl