facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Gęsie żołądki w galarecie

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1 kg żołądków gęsich,
1 włoszczyzna bez kapusty,
przyprawy jak do rosołu.

Przygotowanie

Ugotować  w małej ilości wody pokrojone w kosteczkę gęsie żołądki z włoszczyzną i przyprawami.  Po ugotowaniu przełożyć je do salaterki.Udekorować warzywami , można dać także groszek konserwowy i  posiekane jajko na twardo. Przygotować klarowny bulion z żelatyną. Zalać mięso i  zastudzić w lodówce.. Podawać z pieczywem i sokiem z cytryny.

Ilość odsłon: 1423
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl