facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Grillowany pstrąg po grecku.

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

4 pstrągi
200 g greckiej fety pokrojonej w kostkę
100 g posiekanych suszonych pomidorów
10 posiekanych czarnych oliwek
1 cytryna ugotowana w syropie z wody i cukru proporcjach 1:1
2 łyżki posiekanej mięty
Przyprawa do grilla
Oliwa z oliwek

Przygotowanie

1. Rozdrobnij widelcem fetę. Dodaj pomidory, oliwki, cytrynę i miętę.
2. Natrzyj pstrągi przyprawą do grilla Nafaszeruj miksturą ryby. Posmaruj rybę oliwą z obu stron.
3. Zgrilluj pstrągi z obu stron, aż będą upieczone.

Ilość odsłon: 1342
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl