facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Grzyby kiszone z kapustą

Przepis dodał: Alex

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

30 dkg kiszonych grzybów,
30 dkg kiszonej kapusty,
1 cebula,
4 łyżki oleju lnianego lub oliwy,
2 łyżki cukru,
pół łyżeczki mielonego pieprzu

Przygotowanie

1. Grzyby przelać na sicie zimną wodą i pozostawić aby odciekły, potem pokroić je na paski.

2. Kapustę odcisnąć z soku i pokroić.

3. Cebulę drobno pokroić i przelać wrzątkiem - osączyć i wystudzić.

4. Grzyby, kapustę i cebulę wymieszać z cukrem i pieprzem.

5. Dodać olej, wymieszać i pozostawić w chłodnym miejscu na 30 minut.

Ilość odsłon: 874
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl