facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Koktajl z owoców morza na ostro z Tabasco

Przepis dodał: Daria

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

* 5 dag krewetek konserwowych
* 10 dag ośmiornicy marynowanej
* 10 dag mątwy marynowanej
* 4 łyżki majonezu
* 2 łyżki keczupu
* 2 jaja ugotowane na twardo
* kilka kropel sosu
worcester
* kilka kropel sosu tabasco
* 4 liście zielonej sałaty
* sól
* pieprz

Przygotowanie

Wymieszać majonez, keczup, posiekane drobno jaja i natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać kilka kropel sosu tabasco oraz worcester. Owoce morza wyjąć z zalewy, opłukać i osączyć, większe kawałki rozdrobnić. Wymieszać z sosem i podawać nałożone do czarek koktajlowych wyścielonych liśćmi sałaty.

Ilość odsłon: 876
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl