facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Królik. Kuchnia amerykanska.

Przepis dodał: Migotka

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

* comber z królika 50 dag
* olej słonecznikowy 100 ml
* brzoskwinie 5 szt
* sól 1 szczypta
* cukier 2 łyżki
* mąka 2 łyżki
* papryka słodka mielona 1 szczypta
* masło 5 dag

Przygotowanie


Z combra wykroić filety, zbić je z obu stron tłuczkiem, natrzeć solą i cukrem pudrem, oprószyć mąką. Na patelni  rozgrzać olej i smażyć filety na rumiano z obu stron. Filety ułożyć w garnku, na każdym położyć pokrojoną w talarki brzoskwinię, a na wierzch kawałek masła, posypać papryką  i wstawić na 5 minut do piekarnika.

Ilość odsłon: 689
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl