facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Makaron nadziewany

Przepis dodał: Alex

Ocena

3,50 ( 2 głosów )

Składniki

Makaron canelloni,
2 opakowania mrożonego szpinaku,
2 jajka,
kilka ząbków czosnku,
przyprawy do smaku,( bazylia, oregano ew. inne)
10 dag żółtego sera,
2 opakowania sosu do spaghetti neapoli.

Przygotowanie

Zagotować szpinak, doprawić czosnkiem i jajkiem. Zostawić do wystygnięcia . Nadziewać surowe canelloni szpinakiem i układać na dużej blasze. Posypać startym żółtym serem i bazylią, zalać rozrobionymi wg. przepisu na opakowaniu sosami. Piec w temp. 200°C przez ok. 35 min.

Ilość odsłon: 3476
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl