facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Pasta z makreli i selera

Przepis dodał: Babcia Kazimiera

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1 makrela wędzona
kawałek selera (np. połówka dużej bulwy)
1 łyżeczka soku z cytryny
2 łyżki majonezu
1 łyżka pokrojonego szczypiorku

Przygotowanie

Makrele obrać ze skóry, ości i posiekać. Kawałek surowego selera obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Skropić go sokiem z cytryny i dodać do makreli. Następnie wymieszać z majonezem i pokrojonym szczypiorkiem.

Gotową pastę schłodzić w lodówce, a następnie smarować nią pieczywo.

Ilość odsłon: 757
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl