facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Pasta z makreli i serka wiejskiego

Przepis dodał: Qba

Ocena

5,00 ( 2 głosów )

Składniki

1 wędzona makrela (ok. 25 dag)
15 dag serka wiejskiego Piątnica 3%
kilka gałązek szczypiorku
1 łyżeczka musztardy
1 łyżeczka chrzanu
sól
pieprz

Przygotowanie

Wędzoną makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Szczypiorek opłukać, osuszyć i pokroić.

Do wędzonej makreli dodać serek wiejski, połowę szczypiorku, musztardę i chrzan. Następnie dodać sól i pieprz do smaku. Razem dokładnie wymieszać i przełożyć do miseczki. Wierzch pasty posypać pozostałym szczypiorkiem.

Przepis można stosować też w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Ilość odsłon: 1657
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl