facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso

Przepis dodał: katarzyna_fly

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Czas przygotowania

15 min.

Składniki

1 makrela wędzona (ok. 300 g)
150 g sera białego
4 łyżki oleju Rapso
2–3 łyżeczki chrzanu tartego
3 ogórki kiszone
1/3 papryki czerwonej
1/3 ogórka świeżego długiego
1 średnia cebula czerwona

Przygotowanie

1. Makrelę obierz ze skóry oraz usuń ości. Pokrój, przełóż do miski.

2. Dodaj do makreli ser biały, chrzan oraz olej. Całość pognieć widelcem, wymieszaj.

3. Warzywa pokrój według własnych preferencji. Dodaj do miski. Wymieszaj.

4. Podawaj pastę ze świeżym pieczywem, np. razowym.

5. Pastę możesz przechowywać w lodówce przez 48 godzin, w zakręconym słoiku.

Smacznego!

 

Ilość odsłon: 7
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl
Projekt i wykonanie strony www: themedia.pl