facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Poledwica w sosie z Granata.

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

* polędwica wieprzowa,
* olej,
* mąka,
* sól,
* pieprz,
* wino czerwone mocne,
* granat.

Przygotowanie

Obtaczamy leciutko plastry polędwicy mąką, strzepujemy dobrze i dajemy je na rozgrzany olej, wystarczą 2 łyżki oleju, na 500g polędwicy w plastrach >>>>podrumieniamy je, 2-3 minuty z jednej i drugiej strony, dodajemy ,sol, pieprz, wlewamy wino, gdzieś tak...pół szklanki...i równocześnie pestki ze środka granatu i jego sokiem.... po kilku minutach, jest juz gotowy. Ciekawe małżenstwo, polędwicy wieprzowej z granatem.

Ilość odsłon: 862
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl