facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Pstrąg z grilla.

Przepis dodał: Wiola S.

Ocena

5,00 ( 1 głosów )

Składniki

? 4 pstrągi

? 1 cytryna

? 1 kostka masła

? 1 pęczek pietruszki

? 1 pęczek koperku

? olej

? pieprz, sól, przyprawa do ryb

Przygotowanie

1. Wypatroszyć pstrągi włożyć łyżkę masła, 2 natki pietruszki, 2 natki koperku, 1 plaster cytryny do środka ryby, narzeć solą, pieprzem, przyprawą do ryby, zawinąć w folię aluminiową posmarowną oliwą żeby nie przlegala ryba



2. Wstawić do lodowki na 24 godz. upiec na grilu układając grzbietem do dołu, żeby masło poprawiło smak ryby, piec 40 minut .
Ilość odsłon: 871
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl