Przygotowanie
Wbijamy do miseczki 3 jaja i ubijamy je porządnie widelcem.
Dodajemy serka topionego, rozdrabniamy go i również porządnie ubijamy wraz z jajkami.
Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę. To samo robimy z plastrami szynki.
Dodajemy do miseczki i przyprawiamy składnikami podanymi wyżej.
Jeszcze raz wszytsko porządnie ubijamy.
Rozgrzewamy chwilkę patelnie, skraplamy ją oliwą z oliwek i po chwili (ciągle ubijając jajka z dodatkami) wlewamy wszystko na patelnie.
Na średnim ogniu i pod przykryciem czekamy aż omlet się zetnie.
Następnie przewracamy go na drugą stronę i jeszcze chwilę podsmażamy.
Zwijamy omleta w rulon ( w pół ) i podajemy.
*Pod koniec smażenia można zwinąć omleta w pół i zetrzeć na niego troszkę sera żółtego.
Przykryć pokrywką, poczekać aż się roztopi i na konieć polać ketchupem.