facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Ryby z grilla. Jak grillować ryby.

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

Ryby
Marynata
Białe wino
Bulion
Sok z cytryny
Olej
Wegeta
Pieprz
Masło

Folia

Przygotowanie

-małe ryby piecz w całości, duże lepiej pokroić na dzwonka
-przed grillowaniem zamarynuj je w marynacie z białego wina lub bulionu, soku cytrynowego, oleju, wegety i pieprzu
-ryby w całości najlepiej piecz w specjalnych formach lub zawinięte w folię aluminiową
ryby przed pieczeniem posmaruj stopionym masłem

Ilość odsłon: 895
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl