facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Ser halloumi w panierce

Przepis dodał: Migotka

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

ser halloumi 600 gramów
jajka 2 sztuk
bułka tarta 5 łyżek stołowych
migdały mielone 50 gramów
oliwa 3 łyżek stołowych
sól 1 szczypta

Przygotowanie

Roztrzepać jajka ze szczypta soli. Wymieszać bułkę tarta z migdałami. Pokroić ser na 4 plastry jednakowej grubości. Obtoczyć w jajkach oraz panierce i smażyć z obu stron po 2-3 minuty na oliwie, na zloty kolor. Podawać z warzywami.

Ilość odsłon: 931
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl