facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Smardze smażone z zieleniną

Przepis dodał: Alex

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

smardze,
jajo,
pieprz,
masło do smażenia

Przygotowanie

Smardze tyle ile możemy zjeść sparzyc, odsaczyć na sicie, pokroic wzdluż, obtoczyć w jajku z dodatkiem odrobiny pieprzu.Smażyc na maśle. Posolić. Tuż przed podaniem posypać drobnoposiekanymi młodziutkimi listkami wiosennych zioł jak: mlecz, pokrzywa, krwawnik, babka i inne według fantazji (sprawdzic tylko w zielniku, czy nie trujace!)

 

Ilość odsłon: 880
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl