Przygotowanie
1.
UMYTE FILETY PODZIELIĆ NA KAWAŁKI ( KAŻDY FILET PODZIELIĆ NA 3 KAWAŁKI).
2. W MISCE ROZTRZEPAĆ JAJKA,DODAĆ SÓL,PIEPRZ,ZĄBEK CZOSNKU,WARZYWKO - ROZMIESZAĆ WIDELCEM.
3. NA PATELNI ROZGRZAĆ OLEJ. KAWAŁKI FILETÓW RYBNYCH MACZAĆ W JAJKU ,A NASTĘPNIE W BUŁCE TARTEJ I KŁAŚĆ NA ROZGRZANY OLEJ.SMAŻYĆ Z OBU STRON NA RUMIANY KOLOR.
2. W MISCE ROZTRZEPAĆ JAJKA,DODAĆ SÓL,PIEPRZ,ZĄBEK CZOSNKU,WARZYWKO - ROZMIESZAĆ WIDELCEM.
3. NA PATELNI ROZGRZAĆ OLEJ. KAWAŁKI FILETÓW RYBNYCH MACZAĆ W JAJKU ,A NASTĘPNIE W BUŁCE TARTEJ I KŁAŚĆ NA ROZGRZANY OLEJ.SMAŻYĆ Z OBU STRON NA RUMIANY KOLOR.