facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Smażony Łosoś w panierce.

Przepis dodał: Migotka

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

Łosoś pokrojony w dzwonka, 6 porcji
Mąka pszenna,
sok z cytryny,
sól, pieprz kolorowy mielony,
Bułka tarta,
rozmaryn, tymianek, pietruszka,
jaja 2,
olej do smażenia,

Przygotowanie

1. Porcje łososia posolic, posypac pieprzem, skropic sokiem z cytryny. Odstawic.

2. Bułkę tartą wymieszac z ziołami.

3. Roztrzepac jaja.

4. Rybę oprószyc mąką. Panierowac w jajku i bułce z ziołami. Smażyc na gorącym oleju, na złoto. Podawac z ryżem lum ziemniaczkami (może purree) i surówką (z białej lub czerwonej kapusty).

Ilość odsłon: 4048
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl