facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Sos paprykowy do mięs

Przepis dodał: Daria

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

? papryki czerwonej
? papryki zielonej
1 pęczek natki pietruszki
? szkl. oliwy
4 łyżki octu winnego
1 ostra papryczka chili
1 cebula
3-4 ząbki czosnku
szczypta suszonego oregano
sól

Przygotowanie

Czosnek rozgnieść razem z solą po czym dodać posiekaną paprykę, cebulę, oregano, chili, natkę oraz ocet.
Całość dokładnie wymieszać i nie przerywając mieszania wlewać stopniowo oliwę.
Mieszać do momentu, aż oliwa połączy się z octem.

Ilość odsłon: 882
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl