facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Surówka z patisonów.

Przepis dodał: Daryjek

Ocena

5,00 ( 1 głosów )

Składniki

2 młode patisony (30-40 dag),
2 pomidory,
1 cebula (10 dag),
2 łyżki oleju słonecznikowego,
2 łyżki soku z cytryny,
cukier i sól,

Przygotowanie

Cebulę obrać, pokroic w kostkę. Pomidory umyć, osączyć

i pokroić w ósemki. Patisony umyć i zetrzeć na tarce do

jarzyn. Warzywa wymieszać. Olej połączyć z sokiem z

cytryny, posolić i posłodzić. Warzywa polać sosem

i jeszcze raz wymieszać.

Ilość odsłon: 1329
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl