facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Zrazy mielone po polsku

Przepis dodał: Babcia Kazimiera

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

50 dag mielonej wołowiny,
25 dag mielonej wieprzowiny ,
3 ząbki czosnku,
1 łyżeczka majeranku,
2 łyżeczki musztardy chrzanowej,
pieprz, 2 jajka,
2 łyżki masła,
olej do smażenia .

Przygotowanie

Mięso mieszamy, doprawiamy  jajkami, roztartym czosnkiem, majerankiem, pieprzem ,musztardą i solą. Smażymy na gorącym oleju przez kilka minut. Usmażone już zrazy należy , poddusić  w maśle. 
Podawać z frytkami i surówką z pora.

Ilość odsłon: 1720
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl