facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Zrazy wieprzowe z nadzieniem

Przepis dodał: Qba

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

* 200 g pieczarek
* 4 cienkie plastry mięsa wieprzowego (po 150 g)
* 4 łyżki szynki pokrojonej w kosteczkę
* 4 łyżki posiekanej natki pietruszki
* sól i pieprz
* 2 łyżki oleju

Przygotowanie

Pieczarki umyć, oczyścić i pokroić w cienkie plasterki.

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem przez folię. Ułożyć na nich szynkę, pie­truszkę i pieczarki.

Mięso zrolować, związać nitką, po­solić i oprószyć pieprzem.

Zrazy usmażyć na oleju często obracając.

Ilość odsłon: 917
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl