facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Aromatyczny, pieczony filet z pangi lub tilapii

Przepis dodał: Olga

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1,5 kg filetów z pangi lub tilapii
0,5 szklanki musztardy
1,5 szklanki majonezu
tymianek, oregano, bazylia, koperek ? do smaku

Przygotowanie

Rybę rozmrozić, umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Majonez, musztardę i zioła zmiksować. Porcje ryby ułożyć na blaszce do pieczenia wyłożonej folią aluminiową posmarowaną olejem, obficie polać przygotowanym wcześniej sosem. Piec w temperaturze 190 stopni C przez około 30 minut. Podawać z białym pieczywem lub frytkami. Znakomicie smakuje też na zimno.

Ilość odsłon: 1421
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl