facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Bakłażanowe roladki

Przepis dodał: katarzyna_fly

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Czas przygotowania

30 min.

Składniki

Składniki na 4 roladki:

• 1 słoik tuńczyka w sosie własnym Callipo 160g
• 4 podłużne plastry bakłażana
• 100 g sera ricotta
• 50 g szczypiorku
• pęczek natki pietruszki
• sól i pieprz do smaku
• oliwa z oliwek extra vergine Olitalia

Przygotowanie

Sposób przygotowania:

Oprósz plastry bakłażana solą i pieprzem oraz pokrop oliwą z oliwek a następnie zgriluj z 2 stron na patelni grillowej. Ułóż na przestudzonych plastrach warstwę ricotty, posyp drobno posiekaną natką pietruszki, a następnie dodaj kawałki odsączonego tuńczyka. Zwiń ściśle roladkę i zwiąż źdźbłem szczypiorku. 

Smacznego!

Ilość odsłon: 508
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl