facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Cebula smażona po staropolsku

Przepis dodał: Daria

Ocena

3,00 ( 1 głosów )

Składniki

0,5 kg cebuli pokrojonej w półplasterki;-1 łyżeczka przecieru pomidorowego,-1 łyżeczka musztardy stołowej, -1 łyżka masła,-1 łyżka oliwy z oliwek lub oleju,- sól,-pieprz,-szczypta cukru,-50 ml wody, lub ( jasne piwo),- łyżeczka jasnego sosu sojowego.

Przygotowanie

Cebulę szklimy na mieszaninie masła i oliwy dodajemy po kolei przyprawy, podlewamy wodą, lub piwem i dusimy pod przykryciem do miekkości.

Ilość odsłon: 1017
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl
Projekt i wykonanie strony www: themedia.pl