facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Ciemna pasta do marynowania drobiu

Przepis dodał: Migotka

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

* czosnek 2 zabek
* ciemny sos sojowy 2 łyżka
* chilli w proszku 1 szczypta
* czarny mielony pieprz 1/2 łyżeczka
* żółte curry w proszku 1/2 łyżeczka
* oliwa z oliwek 1 łyżka

Przygotowanie

Czosnek obrać. Wszystkie składniki pasty wrzucić do blendera i zmiksować tak, aby były widoczne kawałeczki czosnku. Pasta idealnie nadaje się do nacierania mięsa drobiowego przed obróbką termiczną.

Ilość odsłon: 992
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl