facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Cordon Bleu z ziemniaczkami i sałatą

Przepis dodał: Daria

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

4 sznycle cielęce lub 4 piersi z kurczaka,
4 plastry szynki,
4 plastry emantalera,
4 ząbki czosnku,
1 łyżka musztardy sarepskiej,
2 jajka,
1 szklanka mleka,
mąka,tarta bułka,
tymianek,sól,pieprz.

Przygotowanie

 

1. Rozbite i wymoczone w mleku sznycle nacieramy czosnkiem i tymiankiem,solimy i pieprzymy.



2. W środek wkładamy plasterki sera i szynki,spinamy wykałaczkami. Panierujemy w jajku,mące i tartej bułce.



3. Smażymy na rumiano z obu stron. Podajemy najlepiej z ziemniaczkami i sałatą.

Ilość odsłon: 729
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl