facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Cukinia i czerwona papryka jako dodatek obiadowy

Przepis dodał: Qba

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1 duża cukinia (ok. 50 dag)
1 duża czerwona papryka (ok. 30 dag)
sól morska
pieprz

Przygotowanie

Cukinię umyć, osuszyć i pokroić w cienkie plasterki. Czerwoną paprykę oczyścić, umyć i pokroić również w cienkie plasterki. Teflonową patelnię rozgrzać. Następnie przełożyć na nią cukinię i czerwoną paprykę. Smażyć bez tłuszczu do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Na koniec przyprawić do smaku solą morską i pieprzem.

Podawać na ciepło z ulubionym mięsem, ziemniakami lub ryżem.

Ilość odsłon: 675
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl