facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Kuchnia izraelska. Sałatka po izraelsku.

Przepis dodał: Qba

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1 kg ziemniaków,
1/3 szklanki drobno posiekanej cebuli,
1,5 łyżeczki soli,
1/4 łyżeczki pieprzu,
1/2 słoiczka majonezu,
2 łyżki octu (6-proc.)

Przygotowanie

Ziemniaki gotować w łupinach około 15 minut, aż będą prawie miękkie.
Obrać, pokroić w kostkę.Włożyć do miski, dodać cebulę, sól i pieprz.
Majonez wymieszać z octem, zalać ziemniaki, lekko wymieszać.
Podawać sałatkę schłodzoną do smażonych ryb.

Ilość odsłon: 1947
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl