Przygotowanie
1. Ciasteczka blendujemy na pył. Namoczone daktyle blendujemy z masłem orzechowym - jeśli masa będzie zbyt sucha dodaj ok 2 łyżki wody w której moczyły się daktyle). Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, następnie wykładamy spód formy (wyłożonej papierem do pieczenia). Wstawiamy do lodówki. 2. Jogurty, mleko, aromat i odżywkę blendujemy przez kilka minut. Na koniec dodajemy żelatynę rozpuszczoną w 60 ml gorącej wody (ja zawsze odstawiam żelatynę na kilka/kilkanaście minut, żeby ostygła). Jeszcze chwile blendujemy i wylewamy na spód. Wstawiamy do lodówki na ok godzinę(aż stężeje). 3. Galaretkę rozpuszczamy w 400 ml gorącej wody i odstawiamy do wystygnięcia. 4. Na sernik układamy jagody/borówki i zalewamy galaretką. Wstawiamy do lodówki do stężenia. Póżniej już tyko można się delektować Pamiętajcie że na wszystkie produkty od www.muscle-zone.pl macie u mnie kod rabatowy: FITMATECZKA