facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Naleśniki z tuńczykiem i warzywami

Przepis dodał: Babcia Kazimiera

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1 puszka tuńczyka w oleju (kawałki)
1 opakowanie
marchewki z groszkiem
1 kostka rosołowa (rosół z kury)
zioła prowansalskie
przyprawa kuchni włoskiej
ser żółty
1 duża cebula
oliwki zielone (jeśli ktoś lubi)

Przygotowanie

Ciasto na naleśniki zrobić i upiec według własnego przepisu. Marchew z groszkiem ugotować z kostką rosołową, cebulę zeszklić, wymieszać z warzywami. Dodać tuńczyka nawet jeśli warzywa są jeszcze ciepłe, wszystko wymieszać. Warzywa wykładać na naleśniki tak by można było złożyć je w kwadrat, przed złożeniem na warzywa kłaść plaster sera, zawijać (można wrzucić do piekarnika na 7-10 min). Można dodawać warzywa dowolne w zależności co kto lubi.

Ilość odsłon: 1717
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl