facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Panga w sosie śmietanowym

Przepis dodał: Babcia Kazimiera

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

1/2 kg ryby panga (filety),
1 por,
1 pęczek koperku,
1 śmietana 18%,
1 jogurt naturalny,
1 łyżka musztardy,
1 łyżka mąki ziemniaczanej,
20 dag sera żółtego.

Przygotowanie

Por pokroić w plasterki, ułożyć w posmarowanym naczyniu żaroodpornym, na to pokrojony koperek. Na końcu ryba pokrojona w kawałki przyprawiona solą i pieprzem. Zalać sosem; śmietana połączona z musztardą,mąką  ziemniaczaną i jogurtem naturalnym.Posypać startym serem żółtym i koperkiem. Piec 20 min. w piekarniku nagrzanym  do 190 °C.

Ilość odsłon: 766
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl