facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Schab w sosie musztardowym

Przepis dodał: megiem

Ocena

4,14 ( 7 głosów )

Czas przygotowania

30 min.

Składniki

30 dag schabu
2 łyżki musztardy francuskiej
2 łyżki musztardy miodowej
1 łyżka białego octu winnego
1 łyżka białego wytrawnego wina
1 pokrojona cebula szalotka

Przygotowanie

Pokrój schab w plastry o grubości ok. 4cm. Włóż do torebki do gotowania na parze Jana Niezbędnego. Pozostałe składniki wymieszaj i polej nimi schab. Odstaw na 15 minut, aby zamarynować mięso. Następnie włóż torebkę do kuchenki mikrofalowej. Gotuj około 5 minut. Podawaj z gotowanymi warzywami i/lub ryżem.

Ilość odsłon: 1207
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl