facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Smażona wieprzowina w panierce. Kotlet schabowy.

Przepis dodał: Wiola S.

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

Plastry schabu bez kosci ,

+ PANIERKA ( skladniki w takiej ilosci, aby obtoczyc w nich kotlety ) :

- starta skorka z cytryny ,

- oregano ,

- drobno posiekany zabek czosnku ,

- posiekana natka pietruszki ,

- swiezo zmielony czarny pieprz

Przygotowanie

1. Kotlety delikatnie rozbic tluczkiem

 2. Skladniki na panierke wymieszac i opanierowac kotlety

 3. Przelozyc do miski, przykryc folia i wstawic na kilka godzin do lodowki , zeby mieso przeszlo aromatem
panierki.

 4 Nastepnie usmazyc kotlety na rozgrzanym tluszczu lub na grillu

Ilość odsłon: 927
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl