facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Suflet z parmezanem

Przepis dodał: Qba

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

20 dag twarożku,
1 utarty ząbek czosnku,
1 łyżeczka tymianku,
3 dag masła,
3 dag mąki,
1 szklanka mleka,
4 żółtka,
4 białka,
masło i parmezan do wysypania foremek

Przygotowanie

Przygotować sos beszamelowy. Dodać przyprawy,serek ,żółtka i dokładnie wymieszać. Foremki do sufletu wysmarować masłem i wysypać parmezanem. Piekarnik nagrzać do 180 st. C. Ubić pianę z białek i delikatnie połączyć z masą serową. Napełnić foremki i wstawić do piekarnika na 20 minut.

Ilość odsłon: 1026
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl