facebook
Pyszna zabawa
Tutaj jesteś: strona główna \
Witaj gościu Zaloguj się \ Zarejestruj się

Surówka z pekińskiej, selerem i ogórkiem

Przepis dodał: Babcia Kazimiera

Ocena

0,00 ( 0 głosów )

Składniki

? kapusty pekińskiej (ok. 70 dag)
1 słoik selera konserwowego (ok. 30 dag)
2 ogórki szklarniowe
2-3 łyżki oliwy z oliwek
sól

Przygotowanie

Kapustę pekińską pokroić. Seler konserwowy osączyć z zalewy. Ogórki szklarniowe umyć, osuszyć i zetrzeć wraz ze skórką na tarce o dużych oczkach.

Wszystkie składniki składniki przełożyć do dużej miski. Dodać oliwę z oliwek i wymieszać. Przyprawić do smaku solą.

Sałatka idealna jako dodatek do drugiego dania oraz do potraw z grilla.

Ilość odsłon: 1030
Musisz być zalogowany aby móc komentować
Brak komentarzy

Copyright 2010 by OtoPrzepisy.pl